Thomas ”Orup” Erikssons nya skiva

På självaste julafton, så släpptes Orups nya platta, ”Viva La Pop: Det bästa med Orup”. Här får vi verkligen det bästa med Orup. Inget snack om det. Här finns låtar som, ”Min mor sa till mig” och ”Från Djursholm till Danvikstull” samt spår från GES, ”Glennmark, Eriksson, Strömstedt”, perioden blandat med låtar från Orups show på Börsen i Stockholm med just namnet, ”Viva La Pop”. På denna platta hittas även några extra guldlåtar. Verkar som om Orup vill önska alla sina fans en riktigt god jul.

Orup har under många år varit en av vårt lands största om mest mångsidiga artister inom musik genren. Det är roligt att det nu kommer ett kvalitetsalbum med det bästa från Orup, så att flera kan få upp ögonen för detta musikaliska geni. Är du ett Orup-fan så känner du säkert till att denna artist har en stor Facebook-sida som innehåller mycket information om honom som artist och medverkande i olika tv-program. Vet du det inte så är det verkligen värt att ta en titt. Orups Facebook-sida hittar du här.

Orup har under året också medverkat i tv-programmet, ”Så mycket bättre” som sände sin andra säsong alldeles nyligen. Förutom Orup så medverkande denna säsong, Carola, Ola Salo, Love Antell, Familjen, Kajsa Grytt och Amanda Jenssen. Här har du också ett gyllne tillfälle om du vill se både Orup och de andra medverkande. Vill du se klipp av avsnitten av programmet så klickar du här. För att höra alla låtar som framfördes under denna säsong så klickar du här.

Just nu så kan du se alla låtar som finns på, ”Viva La Pop: Det bästa med Orup” hos CDON. Där kan du som vill även beställa detta kvalitetsalbum för endast 149 kronor. För att komma till CDON, och läsa mera så klickar du här.